a unique Split experience

Dobrodošli

Nezaboravno... Zanosno... Moderno...

Jedinstven spoj tradicionalnog i modernog kombiniran sa strašću za kompletnom uslugom, kreira uistinu izuzetno iskustvo boravka.

Izvrsna lokacija u središtu drevnog grada, elegancija interijera upotpunjena najnovijim hotelskim trendovima i naše izvanredno osoblje stvaraju ekskluzivni Cornaro brand.

Virtualna šetnja

Krenite u virtualnu šetnju i otkrijte najbolje hotelske sadržaje. Sa zadovoljstvom vam predstavljamo naša predvorja, restorane & barove, sobe sa spektakularnim pogledom i mnogo više!

RAZGLEDAJTE HOTEL

U svim vremenima Split potvrđuje sebe, svoju mladost i žilavu otpornost. Grad uspravan, živ i pun kontrasta - današnji Split zakoračio je u novu budućnost. Split čuva svoju prošlost da bi mu budućnost bila sunčanija.
— Jure Kaštelan

Dragi gosti,

U srcu Splita, grada koji privlači svojom iznimnom ljepotom, mediteranskom klimom, gostoljubivim domaćinima i bogatom tradicijom, luksuzni Cornaro Hotel stoji vam na usluzi.

Hotel je dizajnirao iskusni tim arhitekata atelijera „Šverko & Šverko“, s ciljem zadržavanja povijesne vrijednosti u modernoj udobnosti današnjice. 142 sobe, 4 apartmana i 1 premium apartman nude izuzetnu udobnost i očaravajući ugođaj centra grada kako za turiste, tako i za poslovne goste.

Naša gostoljubivost i tim visoko obučenih, iskusnih profesionalaca pridonose visokoj razini naše profesionalne usluge i izgrađivanju snažnog branda Cornaro Hotela.

 • Love Croatia and the Cornaro! So grateful to have found both!
  Thank you.

  — Jennifer Young, Los Angeles, California, USA

 • Thoroughly enjoyed my stay at Cornaro. Staff are very helpful and i would like to come back one day. Croatia is a beautiful country.
  Thank You

  — Margaret, Gold Coast, Australia

 • We loved your hotel! The staff is just wonderful, so very very nice and helpful. Split is one of the treasures of the Western world and we feel lucky to have stayed here. Thank you for everything.
  — Jeff & Anne Bingaman, Santa Fe, New Mexico, USA

 • What a great hotel. Not only are the beds comfortable & nice sized rooms, but the stay is amazing. Each & everyone of them has a smile on their face & welcome you with open arms ...
  — Kathi Danielson, Prague, Czech Republic

KNJIGA DOJMOVA

Hotelske usluge na vašem dlanu

Cornaro Hotel Concierge App donosi vam hotelske usluge na dlanu! Novinski portali, informacije o turističkim atrakcijama, kao i informacije o hotelskim sadržajima i uslugama, dostupni su u svakom trenutku jednostavnim dodirom na ekran. Preuzmite besplatni tablet s Cornaro Hotel Concierge aplikacijom na recepciji hotela! Aplikaciju se također može besplatno preuzeti na Google Play i App Store.

APP STOREGOOGLE PLAY

Kako bi Vaš boravak u Cornaro Hotelu učinili što ugodnijim, svaki gost hotelskog apartmana za vrijeme boravka dobiva potpuno besplatno na korištenje Apple iPad i Chromecast uređaj.

Lokacija u srcu grada

Hotel se nalazi u povijesnoj jezgri najljepšeg grada na Mediteranu, na samom ulazu u carsku Dioklecijanovu palaču, u takozvanoj „A“ zoni povijesne jezgre koja se nalazi pod zaštitom UNESCO-a.

Uličicama slavne palače i prolazima u srcu staroga grada, kao i na poznatoj splitskoj rivi, sjene prošlosti miješaju se sa spokojem sadašnjosti.

Bila svrha Vašeg dolaska turističke ili poslovne prirode, topla dobrodošlica i šarm novog Cornaro Hotela čine ga pravim izborom za Vas.

FACT SHEET

Nagrade & priznanja

 • TripAdvisor


  TRIP ADVISOR

  Temeljeno na mišljenjima onih koji nas najbolje poznaju – naših cijenjenih gostiju i svjetski priznatih organizacija – s ponosom objavljujemo da smo prepoznati kao jedan od najboljih smještajnih objekata.
  Priznanje od ovakvih web lidera svjedočanstvo je našim naporima da dosljedno pružamo personaliziranu i profesionalnu uslugu, nadmašujemo najveća očekivanja naših gostiju i posjetitelja i konstantno radimo na unaprjeđenju naših objekata i usluga. • LUXURY SUITES OF THE YEAR

  Velika nam je čast i zadovoljstvo primiti ovu nagradu. Uložili smo najsvesrdnije napore kako bi našim gostima osigurali najbolju uslugu i vjerujemo kako to ne ostaje nezamijećeno.

 • Cornaro Hotel

  EXPERT'S CHOICE

  Velika nam je čast i zadovoljstvo primiti ovu nagradu. Uložili smo najsvesrdnije napore kako bi našim gostima osigurali najbolju uslugu i vjerujemo kako to ne ostaje nezamijećeno. • 2016 GUEST REVIEW AWARD

  Hvala dragim Booking.com gostima na izvrsnim recenzijama!

 • Outstanding Service Award
  2017
  Presented by Gohotels.com


  SERVICE AWARD

  Ova nagrada predstavljena je odabranim ustanovama koje dosljedno postižu visoke ocjene gostiju. • Ovim je certifikatom Cornaro Hotel proglašen Luksuznim novim hotelom

  Ova nagrada predstavlja priznanje predanosti vrhunskoj razini usluge u hotelijerstvu i izvanrednim postignućima u međunarodnom ugostiteljstvu. World Luxury Hotel Awards ovim potvrđuje sudjelovanje pobjednika u programu nagrada 2016. godine i čestita im na uspjehu.Želimo vam ugodan boravak,
Uprava i osoblje Cornaro Hotela

POSTANITE DIO CORNARO TIMA

PRIJAVITE SE

PARTNERSKE INSTITUCIJE