Datum dolaska:

Noćenja:

Pristupni kod:

Izmjena rezervacije
POŠALJITE UPIT

SOBE & APARTMANI

COMFORT SOBE

(SGL USE, DBL/TWIN)

Comfort jednokrevetne, sobe s bračnim krevetom ili dvokrevetne sobe s odvojenim ležajevima, dizajnirane su i opremljene kako bi svojim gostima pružile ugodan boravak. Udobni kreveti, fina posteljina, pisaći stol, LCD TV i moderno opremljena kupaonica s pripadajućim potrepštinama osigurati će Vam udobnost visoke razine u samom centru Splita. Moderan dizajn s namještajem visoke kvalitete pruža šarmantan ugođaj za svakog gosta.
SADRŽAJI SOBE

SUPERIOR SOBE

(SGL, SGL USE, DBL/TWIN)

Moderno opremljene Superior sobe uređene su s ukusom i pomno biranim materijalima, s ciljem da zadovolje potrebe svakog putnika. Ove šarmantne sobe opremljene su sa „King size“ krevetima (180x200 cm), nude pogled na hotelsku terasu i stare gradske krovove, predstavljajući dio autentične atmosfere starog dalmatinskog grada i njegovih znamenitosti prikazanih i unutar samih hotelskih soba.
SADRŽAJI SOBE

SUPERIOR CITY VIEW SOBE

(SGL, SGL USE, DBL/TWIN)

Superior sobe s pogledom na povijesnu jezgru Splita.
SADRŽAJI SOBE

DELUXE SOBE

(SGL, SGL USE, DBL/TWIN)

Deluxe sobe, u potpunosti prilagođene potrebama poslovnih gostiju, nude izvrstan dizajn i prostranost. Pružaju udobnost nakon dugog dana i brojnih poslovnih sastanaka, ali i zadovoljavaju potrebe gostiju ili obitelji koji su u potrazi za visokokvalitetnim i udobnim smještajem tijekom njihovog odmora. Otkrijte čari i udobnost boravka u prostranim Cornaro Hotel Deluxe sobama (28 m2) i „King size“ krevetima (180x200 cm).
SADRŽAJI SOBE

DELUXE CITY VIEW SOBE

(SGL, SGL USE, DBL/TWIN)

Deluxe sobe s pogledom na povijesnu jezgru Splita.
SADRŽAJI SOBE

HOTELSKI APARTMANI

(DBL/TWIN)

Hotelski apartmani elegantno su uređeni s pomno odabranim detaljima i pružaju ugodnu atmosferu kako za poslovne goste, tako i za turiste. Sastoje se od dvokrevetne spavaće sobe s „King size“ krevetom (180x200 cm) i odvojenim dnevnim prostorom za dodatnu udobnost i privatnost. Visoka kvaliteta, svijetli tonovi, moderan namještaj, parket, podno grijanje u kupaonici i druge raskošne dekoracije daju jedinstven šarm ovim hotelskim apartmanima u samom centru grada.
SADRŽAJI SOBE

PREMIUM APARTMAN

(SGL USE, DBL/TWIN, TRP)

Luksuzni Premium apartman odlikuju dnevni boravak, kuhinjski pult, privatni jacuzzi, kupaonica, spavaća soba i walk-in ormar. Unutar 86 m2, gostima su na raspolaganju brojne pogodnosti poput elegantnog namještaja, „King size“ kreveta (180x200 cm), pisaćeg stola, klima uređaja, kupaonice s dva umivaonika, kadom, tuš kabinom i kozmetičkim asortimanom i mnogi drugi sadržaji. Besprijekoran dizajn, prostranost i luksuz čine Premium apartman savršenom urbanom oazom.
SADRŽAJI SOBE