a unique Split experience

Dobrodošli

Nezaboravno... Zanosno... Moderno...

Jedinstven spoj tradicionalnog i modernog kombiniran sa strašću za kompletnom uslugom, kreira uistinu izuzetno iskustvo boravka.

Izvrsna lokacija u središtu drevnog grada, elegancija interijera upotpunjena najnovijim hotelskim trendovima i naše izvanredno osoblje stvaraju ekskluzivni Cornaro brand.

Virtualna šetnja

Krenite u virtualnu šetnju i otkrijte najbolje hotelske sadržaje. Sa zadovoljstvom vam predstavljamo naša predvorja, restorane & barove, sobe sa spektakularnim pogledom i mnogo više!

RAZGLEDAJTE HOTEL

U svim vremenima Split potvrđuje sebe, svoju mladost i žilavu otpornost. Grad uspravan, živ i pun kontrasta - današnji Split zakoračio je u novu budućnost. Split čuva svoju prošlost da bi mu budućnost bila sunčanija.
— Jure Kaštelan

Dragi gosti,

U srcu Splita, grada koji privlači svojom iznimnom ljepotom, mediteranskom klimom, gostoljubivim domaćinima i bogatom tradicijom, luksuzni Cornaro Hotel stoji vam na usluzi.

Hotel je dizajnirao iskusni tim arhitekata atelijera „Šverko & Šverko“, s ciljem zadržavanja povijesne vrijednosti u modernoj udobnosti današnjice. 151 sobe, 4 apartmana i 1 premium apartman nude izuzetnu udobnost i očaravajući ugođaj centra grada kako za turiste, tako i za poslovne goste.

Naša gostoljubivost i tim visoko obučenih, iskusnih profesionalaca pridonose visokoj razini naše profesionalne usluge i izgrađivanju snažnog branda Cornaro Hotela.

Love Croatia and the Cornaro! So grateful to have found both! Thank you.
— Jennifer Young, Los Angeles, California, USA

KNJIGA DOJMOVA

Hotelske usluge na vašem dlanu

Cornaro Hotel Concierge App donosi vam hotelske usluge na dlanu! Novinski portali, informacije o turističkim atrakcijama, kao i informacije o hotelskim sadržajima i uslugama, dostupni su u svakom trenutku jednostavnim dodirom na ekran. Preuzmite besplatni tablet s Cornaro Hotel Concierge aplikacijom na recepciji hotela! Aplikaciju se također može besplatno preuzeti na Google Play i App Store.

APP STOREGOOGLE PLAY

Kako bi Vaš boravak u Cornaro Hotelu učinili što ugodnijim, svaki gost hotelskog apartmana za vrijeme boravka dobiva potpuno besplatno na korištenje Apple iPad i Chromecast uređaj.

Lokacija u srcu grada

Hotel se nalazi u povijesnoj jezgri najljepšeg grada na Mediteranu, na samom ulazu u carsku Dioklecijanovu palaču, u takozvanoj „A“ zoni povijesne jezgre koja se nalazi pod zaštitom UNESCO-a.

Uličicama slavne palače i prolazima u srcu staroga grada, kao i na poznatoj splitskoj rivi, sjene prošlosti miješaju se sa spokojem sadašnjosti.

Bila svrha Vašeg dolaska turističke ili poslovne prirode, topla dobrodošlica i šarm novog Cornaro Hotela čine ga pravim izborom za Vas.

FACT SHEET

Nagrade & priznanja • TRIPADVISOR

  Temeljeno na mišljenjima onih koji nas najbolje poznaju – naših cijenjenih gostiju i svjetski priznatih organizacija – s ponosom objavljujemo da smo prepoznati kao jedan od najboljih smještajnih objekata.
  Priznanje od ovakvih web lidera svjedočanstvo je našim naporima da dosljedno pružamo personaliziranu i profesionalnu uslugu, nadmašujemo najveća očekivanja naših gostiju i posjetitelja i konstantno radimo na unaprjeđenju naših objekata i usluga. • LUXURY SUITES OF THE YEAR

  Velika nam je čast i zadovoljstvo primiti ovu nagradu. Uložili smo najsvesrdnije napore kako bi našim gostima osigurali najbolju uslugu i vjerujemo kako to ne ostaje nezamijećeno.

 • Cornaro Hotel

  EXPERT'S CHOICE

  Velika nam je čast i zadovoljstvo primiti ovu nagradu. Uložili smo najsvesrdnije napore kako bi našim gostima osigurali najbolju uslugu i vjerujemo kako to ne ostaje nezamijećeno. • 2016 GUEST REVIEW AWARD

  Hvala dragim Booking.com gostima na izvrsnim recenzijama!

 • Outstanding Service Award
  2017
  Presented by Gohotels.com


  SERVICE AWARD

  Ova nagrada predstavljena je odabranim ustanovama koje dosljedno postižu visoke ocjene gostiju. • Ovim je certifikatom Cornaro Hotel proglašen Luksuznim novim hotelom

  Ova nagrada predstavlja priznanje predanosti vrhunskoj razini usluge u hotelijerstvu i izvanrednim postignućima u međunarodnom ugostiteljstvu. World Luxury Hotel Awards ovim potvrđuje sudjelovanje pobjednika u programu nagrada 2016. godine i čestita im na uspjehu.

 • LUX LIFE Magazine

  Najbolji luksuzni gradski hotel, hvala LUX LIFE časopisu!Želimo vam ugodan boravak,
Uprava i osoblje Cornaro Hotela

POSTANITE DIO CORNARO TIMA

PRIJAVITE SE

PARTNERSKE INSTITUCIJE